Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Παρουσίαση Ενωτικής Δράσης 2 Απριλίου 2014


Δήμος Έδεσσας. Μια περιοχή γεμάτη συνθέσεις φυσικής ομορφιάς. Ένα πάζλ πολλών εναλλαγών. Καιμάκτσαλαν,  Βεγορίτιδα, Υγροβιότοπος Άγρα-Βρυττών-Νησίου, Εδεσσαίος ποταμός, καταρράκτες και κάμπος συνυπάρχουν αρμονικά σε αυτό που η Θεϊκή δύναμη χάρισε στον τόπο μας. Η απόφαση για το φόντο του εμβλήματος, με την χρήση
 του παζλ, εκφράζει την σύνθεση όλων των δυνάμεων. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλων σχηματίζοντας ένα δυναμικό και συνεκτικό σύνολο. Το κάθε κομμάτι μόνο του δεν απεικονίζει τίποτα, όλα μαζί όμως δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Στην κοινωνία την οποία ζούμε, όμοια με το πάζλ, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι. 


Η προσθήκη του ακομμάτιστου και ουδέτερου κομματιού αποτυπώνει την συμμετοχή μας. Η γνώση, η εμπειρία, η συνεργασία, η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και το ήθος μας αποδεικνύουν την δυναμική που σαν ομάδα διαθέτουμε. Μια ΕΝΩΤΙΚΗ συνύπαρξη. Συμμετέχουμε με όσα εχέγγυα έχουμε δείξει από την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας δράση. Μια δράση που έρχεται να συμπληρώσει το ενωτικό χαρακτήρα του συνδυα-σμού μας. Την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. Εμπνευσμένοι από τις βαθειά στοχαστικές ρύσεις του μεγάλου Μαχάτμα Γκάντι, έχουμε σύνθημα μας : ”ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ”.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου