Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Δελτίο τύπου 12.4.2014 Επίσκεψη πρώην Δήμου Βεγορίτιδας

Δελτίο τύπου 12.4.2014



Εβδομάδα επικοινωνίας με τους κατοίκους, επαγγελματίες, συλλόγους και συνεταιρισμούς του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ομάδα στελεχών του συνδυασμού “ενωτική δράση”, με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Ρυσάφη, επισκέφτηκε τα Τοπικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας.



Οι κάτοικοι της Άρνισσας, της Παναγίτσας, του Αγίου Αθανασίου, των Ξανθογείων, της Περαίας και του Άνω και Κάτω Γραμματικού, βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και μέλη του συνδυασμού του.

Την Τρίτη το πρωί βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της αγοράς της Βεγορίτιδας. Ξεκινώντας από το παζάρι της περιοχής και συνεχίζοντας στους καταστηματάρχες, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε για λύσεις που από κοινού έγιναν αποδεκτές.


Οι Αγροτικοί συνεταιρισμοί Άρνισσας και Παναγίτσας ανέπτυξαν τις δραστηριότητες στις οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει την μεγαλύτερη βαρύτητα. Αγροτική ανάπτυξη, προοπτική, προώθηση και πιστοποίηση των προϊόντων ήταν οι βασικοί άξονες στους οποίους κινήθηκαν οι συνομιλίες.




Μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα έγινε η συνάντηση με το Δ.Σ. των Συλλόγων Προστασίας της Βεγορίτιδας και Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Άρνισσας (ΜΕΣΝΑ). Τα μέλη τους, ενημέρωσαν αναλυτικά τους παρευρισκόμενους, για τα θέματα που τους απασχολούν. Συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής και καταγράφηκαν προτάσεις επίλυσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι επισκέψεις αυτές και σε άλλους συλλόγους της περιοχής, όπως Μικρασιατών Περαίας, Ποντίων Παναγίτσας και Βλάχων Γραμματικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου